2012-04-12 @ 11:37:09
Justin vill få Selena att känna sig som en prinsessa:

JustinavslöjarhurhanhållerromantikenvidlivisinrelationmedSelena-hanärsåsöt!
JustinBieberkanverkligenvaradenbästapojkvänivärlden!FrånmysigafilmdejtertillexotiskaHawaiisemestrar,den18-årigapopstjärnanöppnaruppsiginyanumretavSeventeenMagazineomhurhantyckerkvinnorverkligenbörbehandlas.
"Jagtyckerdetärviktigtattallakvinnorkännerattdeärprinsessoreftersomvarjeflickaärenprinsessa,"avslöjarJustin."Jagförsökerbaraattgörahennelycklig,detärallt."
OchJustinharinteskyttnågrakostnaderförattsetillatthansflickvän,SelenaGomez,19,vetattdetärsant!TidigareiveckanvarJustinochSelenasågAmericanPieReunion,tagenlågmäldlunch,ochhängdeävenuttillsammansiinspelningsstudion.
BoyfriendsångarenharkommitlängsvägenfrånhansdagarutförandetavYouTubeochhoppasatthansmusikåterspeglardettaförfall.
"Mångagånger,närartisterbliräldre,förlorardesinayngrefanseftersomdeförsökerbarafåäldrefans,"förklaradehan."Menomduförsökergörabramusik,dåskadubarablidkaalla.Jagvillbaragöramusiksomärbraföralla."
Källa
Justin avslöjar hur han håller romantiken vid liv i sin relation med Selena - han är så söt!
Justin Bieber kan verkligen vara den bästa pojkvän i världen! Från mysiga film dejter till exotiska Hawaii semestrar, den 18-åriga popstjärnan öppnar upp sig i nya numret av Seventeen Magazine om hur han tycker kvinnor verkligen bör behandlas.
"Jag tycker det är viktigt att alla kvinnor känner att de är prinsessor eftersom varje flicka är en prinsessa," avslöjar Justin. "Jag försöker bara att göra henne lycklig, det är allt."
Och Justin har inte skytt några kostnader för att se till att hans flickvän, Selena Gomez, 19, vet att det är sant! Tidigare i veckan var Justin och Selena såg American Pie Reunion, tag en lågmäld lunch, och hängde även ut tillsammans i inspelningsstudion.
Boyfriend sångaren har kommit längs vägen från hans dagar utförandet av YouTube och hoppas att hans musik återspeglar detta förfall.
"Många gånger, när artister blir äldre, förlorar de sina yngre fans eftersom de försöker bara få äldre fans," förklarade han. "Men om du försöker göra bra musik, då ska du bara blidka alla. Jag vill bara göra musik som är bra för alla."
//JustinDrewBieber

Kommentarer
Ditt namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv:

Ska jag komma ihåg dig?



Trackback


RSS 2.0