2012-06-08 @ 17:03:11
ETT FAN MED OVANLIGT TILLSTÅND HOPPAS FÅ TRÄFFA JUSTINMegans föräldrar tror att Justins musik räddade deras dotters liv!

Det finns ingen tvekan om att Justin Bieber älskar sina fans, men hans senaste gest visar exakt hur viktiga de är för honom. När Justin nyligen hört talas om en 11-årig ​​Portland tjej som heter Megan Ham med en extremt sällsynt och livshotande sjukdom som bara svarar på hans musik, lovade han att träffa henne.

"MEGAN fortsätt vara stark för min skull och jag ska se till att vi träffas när jag kommer till Portland. Älskar dig och tack " twittrade Justin igår.

Megan fick diagnosen Lissencephaly strax efter födseln och läkarna förväntade sig inte att hon skulle leva mer än två år. På något sätt har hon trotsat oddsen och hennes föräldrar tror att Justin är att tackas.

"Hon kan bara inte få nog av honom", säger Megans mamma, Roxanne Ham.

Även om Megan inte kan prata eller gå, märkte hennes lärare på skolan att hon kunde le och sparka med fötterna när hon hörde Justin's musik spelas.

"Det är hjälper verkligen henne att ta sig igenom dagen", säger läraren Kim Graves. "Det håller henne glad, och det håller henne bekväm."

Megans rullstol är nu utrustad med en speciell strömbrytare så hon kan lyssna på hans musik när hon vill. "Det får mig att vilja gråta, hon är lycklig och hon är frisk - det är en ganska stor sak",avslöjade Megans far, Michael Ham.

Justin kommer att vara i Portland i oktober och vi slår vad om att Megans familj räknar ner dagarna tills hon får träffa honom!

- Hollywoodlife

Kommentarer
Ditt namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv:

Ska jag komma ihåg dig?Trackback


RSS 2.0