2012-06-03 @ 04:41:47
NBCS SPECIAL AV JUSTINS 'ALL AROUND THE WORLD TOUR'

Den timslånga showen kommer att ge beliebers en bakom kulisserna titt på Justin globala PR-turné i stöd för sin kommande Believe album, med en kombination av dokumentär och musik prestanda film.
"Vi är glada att få gå air med Justin Biebers första nätverks special", säger Doug Vaughan, Senior Vice President särskilda program och Late Night för NBC i ett uttalande meddelar showen, som kommer gå on air från 8 till 9 pm ET / PT.
Vi kommer att ha oöverträffad tillgång till Justin som våra kameror filmar och inte bara hans prestationer, men hans varje rörelse i denna globala turné - att ge våra tittare en åtkomst passerar till sitt liv under en 12-dagars period, något som ses sällan på TV idag. Tittarna kommer att få ett unikt perspektiv på Biebers slipade schema i de sju länder, 12-dagars promo till "Justin-cam", som kommer att visa fansen galenskap från hans perspektiv. Denna virvlande tour kommer att kulminera med en speciell konsert i New York City. Bieber släppte en ny singel den här veckan, "Die in your arms," 
 vilket snörar hans pop attack med bitar av Motown harmonier och tillverkade av Rodney "Darkchild" Jerkins.
/justindrewbieber

Kommentarer
Ditt namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv:

Ska jag komma ihåg dig?



Trackback


RSS 2.0